(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja validointi-insinööri (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80%) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt huolto- ja validointi-insinööriä vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöamme.

Tehtävässä vastaat GMP-laitekannan kvalifioinneista sekä osallistut lääketehtaan teknisten laitteiden ja järjestelmien huolto-/kunnossapitotoimintaan. Tehtäviin kuuluvat mm. kvalifiointityöt, ennakkohuoltojen järjestäminen, huoltotyöt, tarkistukset sekä vikojen ja häiriöiden korjaukset. Omaat hyvät tekniset tiedot ja käytännön taidot etkä pelkää tarttua huoltotöihin tai tarkkuutta vaativiin kvalifiointitöihin. Lisäksi tehtävään kuuluu myös mukanaolo hälytysvalvontaryhmän toiminnassa. Työssä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja huolellista toimenpiteiden dokumentointia.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä aikaisempaa kokemusta teknisistä ylläpitotehtävistä. Työkokemus lääketeollisuudessa ja GMP-vaatimuksista on etu. Arvostamme tuntemusta lääketehtaan laitteista (mm. sterilaattorit, syväjäät, kylmätekniset järjestelmät, lämpökaapit, laminaarit, puhdasvesilaitteet). Edellytämme hyvää englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tarjoamme haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Biovianissa pääset näköalapaikalle modernien lääkeaihioiden kehityksessä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 8.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.