(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja validointi-insinööri, Biovian Oy (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Tule meille huolto- ja validointi-insinööriksi!

Haemme huolto- ja validointi-insinööriä huolto- ja kunnossapitotiimiimme. Työtehtäväsi on teknisten laitteidemme ja järjestelmiemme kunnossapito sekä GMP-laitekantaan liittyvät kvalifiointitehtävät. Tehtäviisi kuuluvat myös ennakkohuoltojen tarkempi aikataulutus tuotantotilanteet huomioiden, nopeaa reagointia vaativat vikakorjaukset ja huolellinen toimenpiteiden dokumentointi. Ennakkohuoltoja ja vikakorjauksia toteutetaan sekä itsenäisesti että ostopalveluja hyödyntäen. Kvalifiointien osalta laadit suunnitelmat ja raportit sekä osallistut käytännön tarkastuksiin ja testeihin. Tehtävääsi kuuluu lisäksi toiminta osana teknistä päivystysryhmää. Esimiehenäsi toimii tekniikan johtaja.

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta teknisistä ylläpitotehtäväistä ja soveltuvaa teknisen alan koulutusta. Sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja riittävää teknistä tietämystä sekä käytännön taitoja.

Työkokemus lääketeollisuudesta tai GMP-vaatimuksista ja kokemus yleisestä välinehuollon tai tuotannon laitekannasta (autoklaavit, pesukoneet, kuumailmauunit, höyrynkehittimet, RO/WFI-vesijärjestelmät) auttavat sinua työssäsi. Mahdollinen sähköpätevyys katsotaan myös eduksesi.

Arvostamme hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Olet tarkka ja oma-aloitteinen. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja olet tiimipelaaja.

Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja pystyt työskentelemään sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tarvitset työssäsi myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Globaaleilla markkinoilla toimivana yhtiönä tarjoamme sinulle näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehitykseen ja sopimusvalmistukseen.

Tarjoamme haastavia ja vastuullisia tehtäviä teknisten laitteiden ja järjestelmien parissa. Tehtävässä työskentelet pientiimissä ja saat osaavan ja mukavan tiimin lisäksi monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä Turussa Kupittaalla.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 16.08.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740 arkisin klo 9–16.

--

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.