(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja projektipäällikkö saneerausprojekteihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Caverion kasvaa ja kehittyy ja etsimme uusia osaajia tiimiimme! Voit olla urasi alussa oleva aloitteleva ammattilainen tai jo pidempään alalla toiminut osaaja, tärkeintä on motivaatio ja asenne työntekoon. Hae heti!

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja olemme erikoistuneet rakennusten remontointiin, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen. Asiakkainamme ovat taloyhtiöt ja yritykset. Toteutamme kaiken kokoisia remontteja: kylpyhuoneremontteja, huoneistoremontteja, kiinteistön kokonaisvaltaisia peruskorjauksia ja kaikkea siltä väliltä.

Meillä projektipäällikkö pääsee toteuttamaan itsenäisesti erikokoisia saneeraushankkeita. Monipuoliseen tehtävään kuuluu projektien vetovastuu, henkilöstön hallinta sekä urakoiden tarjouslaskenta ja suunnittelu.  

Mitä tarjoamme sinulle

  • Huipputiimin ja asiakkaat
  • Vapaat työajat, hoidat työsi silloin kun sinulle ja asiakkaalle sopii.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, lounasedun ja tuloksiin sidotun reilun bonuksen
  • Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
  • Mahdollisuuden päästä kehittymään alan suurimman kiinteistötekniikan yrityksessä.

Sinulta odotamme rentoa asennetta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Alan koulutuksella pärjäät jo pitkälle, me perehdytämme tehtävään ja olemme tukemassa kehittymistäsi. Työn liikkuvuuden takia oma auto on plussaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Tuomo Väyrynen, puh. 040 754 4822. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävään 30.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.