(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja projektipäällikkö korjausrakentamisen projekteihin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Caverion Suomi Oy:n korjaustekniikka etsii uusia osaajia tiimiimme. Voit olla uraasi aloitteleva ammattilainen tai jo pidempään alalla toiminut osaaja, tärkeintä on motivaatio ja sitoutunut asenne työntekoon.

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja osastomme on keskittynyt korjausrakentamiseen. Toteutamme eri kokoisia korjausrakentamisen projekteja kiinteistöyhtiöille ja suuryrityksille.

Projektipäällikkö/huoltopäällikkö toteuttaa itsenäisesti korjausrakennushankkeita. Monipuoliseen tehtävään kuuluu urakoiden ja projektien tarjouslaskenta, suunnittelu, vetovastuu sekä työnjohtotehtävät.

Mitä tarjoamme sinulle

  • Huipputiimin ja kiinnostavat asiakkaat
  • Joustavat työajat
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, lounasedun ja tuloksiin sidotun bonuksen
  • Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
  • Säännöllistä lisäkoulutusta (esim. projektipäällikkökoulutus)
  • Mahdollisuuden päästä kehittymään alan suurimman kiinteistötekniikan yrityksessä.

Sinulta odotamme teknistä pätevyyttä, yrittäjähenkisyyttä, hyvää kommunikointitaitoa, joustavuutta, itsenäistä työotetta sekä nuhteettomuutta (turvaselvitykset). Perehdytämme tehtävään ja tuemme kehittymistäsi urapolullasi Caverionissa huolto- ja projektipäällikkönä. Työn liikkuvuuden takia oma auto on etu.

Jos kiinnostuit ota heti yhteyttä, lisätietoja tehtävästä Caverionilla antaa yksikönpäällikkö Tuomo Väyrynen, puh. 040 754 4822 tai huoltopäällikkö Heikki Närhi puh. 050 352 7702 heikki.narhi@caverion.com #LI-TN1

Hae tehtävää 31.03.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.