(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja nosto-ovien asentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Huolto- ja nosto-ovien asentaja

Nyt olisi tiedossa pitkäksi aikaa työpaikka. Asiakkaalle etsitään reippaalla asenteella varustettua huolto- ja nosto-ovien asentajaa. Työhön koulutetaan ja perehdytetään hyvin, mutta työ vaatii onnistuakseen omatoimista ja reipasta asennetta.

Perus työpäivän sisältö voisi olla seuraavan lainen: aamulla hallille, kuppi kahavia, ohjeistus päivän kohteista työnjohtajalta, työkamat ja osat autoon, juoksukuppi vielä kahavia mukkaan ja eiku kohti työmaata. Työmailla asennellaan asiakkaille esimerkiksi nosto-ovia tai muita teknisiä ovia. Asennuksissa tarvitaan tarkkuutta sekä rohkeutta ropata ja rälläköidä. Työnjälki pitää olla tietenkin siistiä ja paikkoja ei voi jättää siivoamatta lähtiessä. Erittäin iso plussa asiakaspalvelutaidoista.

Töitä olisi sopivalle henkilölle tiedossa pidemmäksi aikaa. Kohteet Oulussa ja osittain maakunnissa. Hallille liikut helpoiten omalla autolla ja työturva- sekä tulityökortti pitää olla voimassa ennen töiden aloittamista.

TYÖTEHTÄVÄ: Huolto- ja nosto-ovien asentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan useita kuukausia. Mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuus- ja tulityökorttia
-Positiivista asennetta ja omatoimisuutta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.