(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja kunnossapitohenkilö Aspocomp Oyj:lle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019Työn kuvaus:
  Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.
 
Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle
 
HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOHENKILÖÄ
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työn alustava kesto on 1 vuosi, mutta hyvälle tekijälle tarjolla on vakituinen työsuhde. Työ on kolmivuorotyötä, jossa töitä on myös joka neljäs viikonloppu. 
 
Tehtävänkuva sisältää tuotantolaitteistojen korjauksia ja ennakkohuoltoja sekä tuotantolaitteisiin tehtäviä muutostöitä. Työtehtävät sisältävät kemikaalien ja öljyjen käsittelyä
 
Odotamme sinulta:

  • Luontaista kiinnostusta kunnossapito- ja huoltotehtäviin
  • Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta työtä kohtaan
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta

 
Eduksi katsotaan:
  • Perustietoja sähkötekniikasta, elektroniikasta, pneumatiikasta ja hydrauliikasta
  • Eri materiaalien ja niiden ominaisuuksien tuntemus (muovi, metalli)
  • Tulityökortti
  • Trukkikortti

 
Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti henkilölle, jolla on luontaista mielenkiintoa toimia erilaisten laitteiden kanssa. Jos tykkäät vaikka rassata autoja vapaa-aikana, tämä saattaisi olla sinulle sopiva työ! Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kunhan sinulla on hyvä asenne ja motivaatio opetella uutta. 
 
Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Tehtävästä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkka. 
 
Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta viimeistään 20.01.2019. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa! Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 167 8094
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Huolto- ja kunnossapitohenkilö


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu