(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja kunnossapitoasentaja
Äänekosken Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat kaukolämpö, sähkönmyynti, sähkönsiirto ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen. Liikevaihtomme on noin 20 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.
www.aanekoskenenergia.fi

Haemme

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Asentajana olet tärkeänä osana turvaamassa Äänekosken Energian vesiliiketoiminnan prosessien toimivuutta ja laatua. Kolmen hengen tiimi vastaa jätevedenpuhdistamoiden ja pumppaamoiden päivittäisestä käynnissä- ja kunnossapidosta sekä suunnitelmien mukaisista huolto- ja asennustehtävistä niin puhtaan- kuin jätevedenkin osalta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kunnossapidon ja/tai laiteasennuksen työtehtävistä sekä alalle soveltuvaa teknistä koulutusta. Aiempi kokemus vesihuoltoalalta ei ole välttämätön. Olet työskentelyssäsi oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen. Kykenet työskentelemään vaihtelevissa kenttäolosuhteissa. Tehtävässä tarvitaan C-luokan ajokorttia, hitsaustaito on eduksi.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 13.12.2020 osoitteessa www.adecco.fi.