(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja kunnossapitoasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Huolto- ja kunnossapitoasentaja, Unico Finland Oy, Kauhava

UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Tuotantolaitoksia Unico Finland Oy:llä on neljä; sänky- ja runkotehdas sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla. Tehtaamme käsittävät yhteensä n. 31 000 m2 toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa. Toimintamme perustuu laadukkaaseen työhön ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä yli 100 huonekalualan ammattilaista.  

Tehtävässä toimit erilaisten tuotantolinjojen ja tehdasautomaation parissa. Edellytämme soveltuvaa työkokemusta ja alan koulutusta (sähkö, automaatio). Työskentelet yhteistyössä tehtaan käyttöinsinöörin kanssa. 

Haemme tehtävään motivoitunutta, oma-aloitteista ja tarkkaa työntekijää. Toivomme hakijoilta hyvää oppimiskykyä sekä englannin kielen taitoa.

Unicolla annetaan kattava perehdytys työtehtävien hoitamiseen. Unico Finland Oy tarjoaa kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisen työtehtävän erilaisten huolto- ja kunnossapitotehtävien parissa.

Rekrytointi on suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. 

Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta, täytä työnhakulomake osoitteessa www.smilepalvelut.fi . Kutsumme hakemusten perusteella työhaastatteluun.

Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.