(Poistunut julkaisusta)

Huolto- ja kunnossapitoasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Huolto- ja kunnossapitoasentaja, Unico Finland Oy, Kauhava

UNICO on suomalainen joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys. Tuotantolaitoksia Unico Finland Oy:llä on kolme; sänky- ja runkotehtaat Kauhavalla sekä sohvatehdas Lapualla. 

Tehtaamme käsittävät yhteensä n. 27 500 m2 toimisto-, tuotanto- ja varastointitilaa. Toimintamme perustuu laadukkaaseen työhön ja tuotemaailmaan. Palveluksessamme on yhteensä yli 100 huonekalualan ammattilaista.  

-------

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen huolto- ja kunnossapitoasentajaa.

Tehtävässä toimit erilaisten tuotantolinjojen ja tehdasautomaation parissa. Edellytämme soveltuvaa työkokemusta ja alan koulutusta (sähkö, automaatio). Työskentelet yhteistyössä tehtaan käyttöinsinöörin kanssa. Haemme tehtävään motivoitunutta, oma-aloitteista ja tarkkaa työntekijää. Toivomme hakijoilta hyvää oppimiskykyä sekä englannin kielen taitoa.

Annamme kattavan perehdytyksen työtehtävien hoitamiseen. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisen työtehtävän erilaisten huolto- ja kunnossapitotehtävien parissa.

-------

Rekrytointi on suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.  

Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta, täytä työnhakulomake osoitteessa http://smile2.likeit.fi/apply/19403257

Kutsumme hakemusten perusteella työhaastatteluun. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

-------

Lisätiedot

Katri Manninen 050 520 4949
Jukka Vuorela 050 501 3403

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi