Huolto- ja kunnossapito-osaaja Rapalan&Marttiinin tehtaalle
Rapala VMC Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haemme mekaanisen puolen osaajaa erilaisiin päivittäisen huollon- ja kunnossapidon tehtäviin Rapalan ja Martinin VMC Oyj:lle Vääksyyn.

Rapalan ja Martinin tehtaat vahvistavat huollon puolen tiimiä ja etsimme sen myötä nyt 1-2 uutta huollon ja kunnossapidon osaajaa Vääksyn tehtaalle. Työtehtäviisi kuuluvat vaihdellen sekä Rapalan, että Martinin puolen tehtaiden huoltotyöt. Tehtäviin kuuluu tuotannon laajasti kunnossapidon tehtäviä, koneasennusta, koneiden päivittäiskäyttöön liittyviä tehtäviä sekä muuta mekaanisen puolen huoltotehtäviä tarpeen mukaan. Työnäsi on muun tiimisi kanssa varmistaa, että Rapalan tehtaiden tuotanto on sujuvaa nyt ja jatkossa.

Taustasi tehtävään voi olla monenlainen, mutta yhteisenä nimittäjänä odotamme, että omaat aikaisempaa osaamista joko työelämästä tai vapaalta harrastuneisuudesta mekaanisen puolen korjaus ja asennustehtävistä. Tehtävässä pärjätäksesi toivomme, että sinulta löytyisi osaamista manuaalikoneistuksen tai koneiden asennustehtävien parista. Hitsausosaaminen ja kokemus kappaletavaratuotannosta on plussaa, mutta ei pakollista. Tiimi kyllä opettaa ja paikkaa tarvittaessa loput taidot.

Toivomme, että nautit haasteista ja ongelmanratkaisusta. Tärkeintä teknisen taustan lisäksi tähän tehtävän pärjäämisessä onkin asenne. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja usein työ lähtee liikkeelle tilanteen selvittelystä ja vaatii välillä myös ongelmanratkaisutaitojen äärirajoille viemistä.

Tarjolla on vakituinen paikka mielenkiintoisten huoltotehtävien parissa monipuolisen konekannan sisältävässä tehtaassa. Tässä työssä ei kahta samanlaista työpäivää ole ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi ja osaamistasi sinua kiinnostavaan suuntaan. Tukenasi on muu teknisen puolen tiimi, joilta saa tarpeen mukaan aina apua ja neuvoja kinkkisiin tilanteisiin.

Toivomme, että sinulta löytyy B-ajokortti, sillä joskus töitä voi Vääksyn tehtaan lisäksi olla myös muissa konsernin tuotantolaitoksissa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa klo 7-15.30, kuitenkin tilanteen niin vaatiessa odotamme, että sinulla olisi valmius työskennellä myös 2-vuorossa.

Rekrytoinnista vastaa Barona, joten myös hakemuksen pääset jättämään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta oheisen linkin kautta. Kyseinen tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit niin ethän odottele viimeiseen hakupäivään! Täytäthän kuitenkin tietosi hakuun huolella, jotta saamme heti tietoa kokemustaustastasi. Liitäthän hakemuksen oheen myös palkkatoiveesi ja tiedon aikataulusta, jolla voisit työt aloittaa.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit tiedustella myös Baronan yhteishenkilöltä: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 5724853 pääasiassa klo 9-10 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot