(Poistunut julkaisusta)

Huolto-asentaja
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018
Asiakasyrityksemme on metalliteollisuuden komponenttien valmistukseen erikoistunut yritys, joka palvelee kansainvälistä asiakaskuntaansa Suomesta käsin. Yrityksen nykyisen huolto-asentajan jäädessä eläkkeelle haemme hänelle nyt seuraajaa nimikkeellä

Huoltoasentaja teollisuuteen

Työnkuvasi sisältää tuotannossa käytettävien koneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustehtäviä. Vastaat ylläpitohuolloista, laitteiden tarkastuksista sekä vika- ja häiriötilanteisiin reagoinnista.

Asiakasyrityksessämme on käytössä tuotantolaitteita, joiden osat valmistetaan manuaalikoneistetusti paikan päällä. Siten toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta manuaalikoneistuksesta. Tehtävään annetaan kuitekin kattava perehdytys, joten motivaatio ja innokkuus oppia uutta ovat valttikorttisi!


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Teknisen alan koulutustaustaa
- Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden huolto- ja korjaustehtävistä
- Reipasta ja oma-aloitteista työotetta
- Kokemus manuaalikoneistuksesta katsotaan isoksi eduksi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan vakavaraisen yrityksen palveluksessa. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja tehtävä alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Huoltoasentaja teollisuuteen.

Mahdolliset lisätiedustelut Temp-Teamin konsultiltamme Anna Perholta, puh. 040 456 6965 tai s-postitse anna.perho@temp-team.fi