(Poistunut julkaisusta)

Huoltisija
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Toimintamme kehittyessä haemme Huolinta- ja lisäarvopalvelut -liiketoimintayksikköön Vaalimaalle vakituiseen työsuhteeseen sinua osaava ja asiakaspalveluhenkinen

Huolitsija

Tehtäviisi kuuluvat huolinnan monipuoliset tehtävät, kuten esimerkiksi viennit, tuonnit, passitukset, intrastat ja TirCarnet sekä liikenteenhoito eri kuljetusmuodoilla. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä osaston tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta tuonti- ja vientihuolinnasta. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, venäjän kielen taito on suuri etu. Käytät näppärästi MS Office-ohjelmia ja hallitset eritoten Excelin käytön.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne sekä kiinnostusta oppia uutta, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kannustavassa organisaatiossa, jossa pääset kasvattamaan ammattitaitoasi. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa ja mukavassa työyhteisössä, joka tukee osaamisellaan sinua.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyjä. Lähetä siis hakemuksesi oheisen linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2020 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16, osastopäällikkö Anu Ravi-Nurmela 010 545 4872