(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä/tarjoilija Vesivehmaalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme asiakkaallemme Route 24:lle huoltamotyöntekijää/tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Route 24 on rento, Texas henkinen pysähdyspaikka 24 tien varressa Vesivehmaalla. Ravintola tarjoaa mehukkaat pihvit, herkulliset po'boy leivät ja burgerit, täyttävät pizzat ja paljon muuta. Noutopöydässä on päivittäin vaihtuva lounas runsaine salaattipöytineen.

Toivomme sinulta alan ammatillista koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta. Tehtävä edellyttää ripeää työtahtia sekä hyvää paineensietokykyä. Sijainnin vuoksi sinulla tulisi olla oma auto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja hyvät työsuhde-edut. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus tästä linkistä jo tänään!

Lisätietoja saat Ria Aaltoselta numerosta 0444124345, tai sähköpostitse ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy