Huoltamotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Haemme huoltamotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin ajaksi. Työt alkavat tilanteen mukaan keväällä perehdytyksellä.

Pääset tekemään monipuolisesti liikenneaseman työtehtäviä sekä keittiön että salin puolella. Työtehtävät sisältävät pizzojen, pihvien ja hampurilaisten paistoa sekä lisäksi mm. kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllytystä ja tilauksien tekoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin, olet tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Aiempi työkokemus liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti innostuneisuutta asiakaspalvelua kohtaan ja halua oppia uutta. Tehtävänkuva on laaja, mutta tässä työssä asenne ratkaisee!

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot