(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme Joensuuhun huoltamotyöntekijää heinäkun ajalle.

Työtehtävät sisältävät keittiötehtäviä sekä lisäksi mm. asiakaspalvelua, hyllytystä, tilauksien tekoa jne.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Toivomme, että sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Luemme aiemman kokemuksen liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä ehdottomasti eduksesi. Arvostamme erityisesti innostuneisuutta asiakaspalvelua kohtaan ja halua oppia uutta. Tehtävänkuva on erittäin laaja, mutta tässä työssä asenne ratkaisee!

Lisätiedot: Sara Keronen, puh. 045 231 0590

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.