(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Asiakkaamme Vantaalla, lentokentän kupeessa, hakee kauttamme huoltamotyöntekijää työsuhteeseen kesäkaudelle 2018. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Töitä on tarjolla 37,5 h/viikko. Työaika on ma-su klo 4.30 – 22.00 välisenä aikana. Huoltamo on auki ma-pe klo 5-22.00, la klo 8-16 ja su klo 10-16.00.

Työkuva on monipuolinen, sisältäen kassatyöskentelyä, ravintolatilan siistimistä, ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistusta ja tiskaamista. Työhön perehdytetään.

Jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvä huumorintaju ja pidät nopeatempoisesta työstä niin voit olla hakemamme henkilö.

Jos sinulla kaiken lisäksi on työkokemusta asiakaspalvelusta vaikkapa kahvilasta tai vastaavasta ja hygieniapassi taskussa niin laita heti hakemusta tulemaan!

Eduksi katsomme rahankäsittelytaitoa, Veikkauskoneen osaamista ja ravintola-alan koulutusta.
Jotta työpaikalle pääsee aamuvuoroon tarvitaan auto, iltavuoroon pääsee julkisella liikenteelläkin. Varmistathan, että pääset varmasti sekä arkisin että viikonloppuisin vuoroihin. Palkkaus TES:n mukaan.

Laita hakemus pikaisesti tai kysy lisää Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Nhung Doan p. 050 444 4496 (parhaiten tavoitettavissa ti klo 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.