(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Asiakkaamme Vantaalla, lentokentän kupeessa, hakee kauttamme huoltamotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2018. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Työ on vuokratyötä ja työtä on tarjolla 37,5 h/viikko. Työaika ma-su klo 4.30 – 22.00 välisenä aikana. Huoltamo on auki ma-pe klo 5-22.00, la klo 8-16 ja su klo 10-16.00.

Työkuva on monipuolinen, sisältäen kassatyöskentelyä, ravintolatilan siistimistä, ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistusta (tähän opetetaan) ja tiskaamista.

Jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvä huumorintaju ja pidät nopeatempoisesta työstä niin voit olla hakemamme henkilö.

Jos sinulla kaiken lisäksi on työkokemusta asiakaspalvelusta vaikkapa kahvilasta tai vastaavasta ja hygieniapassi taskussa niin laita heti hakemusta tulemaan!

Eduksi katsomme rahankäsittelytaitoa, Veikkauskoneen osaamista ja ravintola-alan koulutusta.
Jotta työpaikalle pääsee aamuvuoroon tarvitaan auto, iltavuoroon pääsee julkisella liikenteelläkin. Palkkaus TES:n mukaan.

Laita hakemus pikaisesti tai kysy lisää Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Nhung Doan p. 050 444 4496 (parhaiten tavoitettavissa ti klo 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.