Huoltamotyöntekijä, Sortavalankadun Neste
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Haemme asiakkaallemme Liikenneasema Sirkkala Oy:lle HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Etsimme työntekijää huoltamon palvelutehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, ravintolatuotteiden valmistusta,  sekä aseman puhtaanapitoa. Työtä tehdään n. 30-37,5h/vko ja se tapahtuu Sortavalankadun Nesteellä.

Myymälän lisäksi Neste Sortavalankadulla on Kotipizza sekä Rolls-hampurilaisravintola, jonka takia työ painottuu keittiötyöhön, pizzan paistoon ja asiakaspalveluun. Toivomme sinulta ennen kaikkea pirteää ja iloista asennetta, reipasta työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Toivomme lisäksi, että olet kiinnostunut keittiötyöstä ja ruoan laitosta, vaikket siinä vielä ammattilainen olisikaan. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, kaikkina viikon päivinä. Katsomme eduksesi hygieniapassin ja kokemuksen asiakaspalvelutyöstä. Pyydämme sinua esittämään myös salmonellatodistuksen työn alkaessa. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtäviin perehdytetään. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittuun, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525646
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu