Huoltamotyöntekijä, Rauhankadun Shell
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme asiakkaallemme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Etsimme työntekijää huoltamon palvelutehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu myyntihenkistä asiakaspalvelua, pikaruokatuotteiden ja vitriinituotteiden valmistusta, hyllytystä sekä aseman puhtaanapitoa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtäviin perehdytetään. Työtä tehdään n. 112,5 tuntia kolmessa viikossa ja se tapahtuu Rauhankadun Shell-asemalla. 

Myymälän lisäksi Shell-asemalla on Helmisimpukka Express-kahvila, Drivers Premium-pikaruoka, Helmisimpukan Aina Tarjolla-menu, polttonestemyynti sekä autonpesu. Toivomme sinulta ennen kaikkea pirteää ja iloista asennetta, reipasta työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, kaikkina viikon päivinä. Katsomme eduksesi veikkauskoneen tuntemuksen, hygieniapassin ja kokemuksen kahvilatyöskentelystä. Pyydämme sinua esittämään myös salmonellatodistuksen työn alkaessa. 

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Toivomme että pystyt sitoutumaan tehtävään pidemmäksikin ajaksi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, jussi.riikonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547139
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu