(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä Neste K Kirriin
Mbravo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Bensaa, kaaroja, kahvia! Asiakaspalvelua, nakkisämpylöitä! Jos etsit osa-aikaista työtä huoltoasemalta, tässä on etsimäsi.

Etsimme huoltoasematyöntekijää kauppiasvetoiseen Neste K Kirriin Jyväskylään. Tarjolla on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään niin kassatyöskentelyä, hyllytystä kuin asiakaspalvelua. Toivomme, että olet tarpeen vaatiessa valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen. Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää työkokemusta osana kivaa tiimiä. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta erityisesti kiireisestä huoltsikkamaailmasta on tehtävässä suurta hyötyä ja arvostamme myös veikkausmyynnin osaamista. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Huomioithan, että sinulta tulee löytyä myös salmonellatodistus.

Haemme iloista tiimipelaajaa huikeaan työporukkaamme, ja töitä on tarjolla keskimäärin 15h/vk, kesällä enemmänkin. Työt alkavat sovittaessa, ja työsopimus solmitaan aluksi työntekijän ja Baronan välille.

Ai että kuulostaa hyvältä? Niin meistäkin! Hae paikkaa pian alla olevan linkin kautta, niin pääset pyöräyttämän työt käyntiin pikimmiten.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Neste Kirri on palkittu ketjunsa parhaana vuonna 2019 - haluatko sinä olla osana Suomen parasta liikenneasemaa?