(Poistunut julkaisusta)

Huoltamotyöntekijä kokoaikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme Neste Tuuloksen huoltoasemalle kokoaikaista huoltoasematyöntekijää monipuolisiin huoltoaseman tehtäviin. Pääasiassa vuoroja olisi Splizzeria-ravintolan puolella. Palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi Neste kahvila-ravintola, Hesburger. 

Työnkuvaus:

Työvuorot ovat klo 10.30 - 21.15 välillä ja työtehtävät ovat monipuolisia mm. asiakaspalvelutehtäviä, kassatyötä, kuormien purkamista, hyllyjen täyttöä, puhtaanapitotehtäviä, ruoka-annosten valmistamista ja tiskistä huolehtimista yms. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on työtahdiltaan kohtuullisen rauhallista. Työvuorot menevät niin, että joka toinen viikko on kolme työpäivää (10 h/pvä) ja joka toinen viikko neljä työpäivää (10 h/pvä). Vuorossa ollaan yleisesti yksin Splizzerian puolella, mutta toki apua on saatavilla muilta työntekijöiltä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja kassatyöskentelystä katsotaan eduksi

- Ulospäinsuuntautunutta asennetta

- Valmiutta toimia itsenäisesti

- Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen työtehtävään sekä täyden perehdytyksen

- kannustavan työympäristön, jossa taatusti tulee oppimaan jotain uutta

- iloiset ja energiset työkaverit

Hakuprosessi:

Jos työtehtävä kiinnostaa, niin jätä hakemusta kotisivujemme kautta ja otamme yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452