(Poistunut julkaisusta)

HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄ, Auran Shell Helmisimpukkaan
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Haemme nyt yövuoroon HUOLTOASEMATYÖNTEKIJÄÄ
Shell Helmisimpukan Auran toimipaikkaan.

Työ tehdään pääosin yövuoroina, mutta myös iltavuoroista on mahdollista neuvotella.

Työtehtävät ovat monipuolisia: tehtäviin kuuluvat huoltoaseman kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, toimipaikassa myytävien tuotteiden valmistus, kuten sämpylöiden paistaminen ja muu pienimuotoinen grilliruoan valmistus sekä tuotteiden esillelaitto. Huoltamon siivoustehtävät ovat myös osa työkuvaasi.

Tehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkisellä asenteella ja myynnillisellä twistillä, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita!
Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi pitää olla, mutta sekin järjestyy jos sitä ei entuudestaan taskusta löydy.

Shell helmisimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja tunteja sinulle kertyy minimissään 75h/ 3vk.

Kiinnostuitko?
Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalvelu Go On Pori/Turku kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. 044 980 2826 tai pori@go-on.fi