(Poistunut julkaisusta)

Huoltamomyyjä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakkaallemme huoltamo-/kahvilamyyjää Jyväskylään.

Huoltamomyyjänä työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, sekä kahviotuotteiden valmistus ja esillelaitto.

Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja myyntitehtäviin. Luonteeltasi olet sosiaalinen, positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, voimassa oleva hygieniapassi sekä osaamista veikkauspäätteen käytöstä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja vakiintuneen asiakaskunnan, sekä säännöllisen aamupäiviin sijoittuvan työajan (30h/vko). Työ alkaa elokuun puolivälissä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.