Huoltamokahvilatyöntekijöitä Rovaniemen alueelle
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme Rovaniemen alueelle huoltamokahvilatyöntekijöitä!

Huoltamokahvilatyöntekijänä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös tarvittaessa keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa tai muissa keittiön avustavissa tehtävissä. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myynti- ja kassatyön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä huolehtimalla aseman siisteydestä.

Työ on liikenneasemasta riippuen joko kaksi- tai kolmivuorotyötä ja työajat ajoittuvat toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Voit kertoa hakemuksessasi tarkemmin, millaiset työvuorot sopivat parhaiten elämäntilanteeseesi.

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon, eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme hakijoilta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti ympäri vuoden, mutta syksymmällä myös mahdollisesti pidempiä työsuhteita (määräaikainen/toistaiseksi voimassa oleva) takuutunneilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikoista voit kysellä Baronan Suvi Siltalalta, 050 447 4677, suvi.siltala@barona.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498849
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.siltala (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504474677
  • Sijainti: Rovaniemi