(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijöitä kesäksi 2020 Shell HelmiSimpukka Pihtipudas
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Pihtiputaan huoltoasemalle!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön kesälle 2020. Työsuhde on määräaikainen touko-/kesäkuulta aina elo-/syyskuulle saakka, jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 60 h/3vko.

Pihtiputaan Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten työ on kolmivuorotyö sisältäen myös yötyötä. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Arvostamme hakijoissa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, joilla on hymy herkässä. Meillä pärjää iloinen, asiakaspalveluhenkinen, reipas ja huumorintajuinen tyyppi; me kyllä perehdytämme sinut tehtävään.

Työtehtäviin kuuluu kaikki huoltamokahvilatyöntekijän tehtävät kassa- ja salityöskentelystä pikaruoan ja vitriinituotteiden valmistukseen sekä siivoustöihin, ja erityisesti hyvät asiakaspalvelutaidot luetaan eduksesi. Huomiothan, että sinulta tulee löytyä myös hygieniapassi.

Lisätietoa saat Jarkko Tyvimaalta/ Yksikön päällikkö ma-pe 9-15 numerosta 0503611606.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä