(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijöitä kesäksi 2020 Shell HelmiSimpukka Kyyjärvi
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Kyyjärven huoltoasemalle!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön kesälle 2020. Työsuhde on määräaikainen 1.6.-31.8., jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 63h/3vko.

Kyyjärven Shell HelmiSimpukka on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten työvuorot tulevat sijoittumaan klo 04:30-00:15 välille.

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Toivomme sinun olevan työtä pelkäämätön, käsistään kätevä ja oppimishaluinen tyyppi.

Työtehtäviin kuuluu kaikki huoltamokahvilatyöntekijän tehtävät mukaanlukien ruoanvalmistus, joten toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja keittiötyöskentelystä. Huomiothan, että sinulta tulee löytyä myös hygieniapassi.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä