(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijäksi Teboil Kivenlahteen
Teboil Kivenlahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva reipas asiakaspalvelija! Olisiko sinä etsimämme tähti Teboil Kivenlahden tiimiin kesän ajaksi?

Teboil Kivenlahti sijaitsee Espoossa Länsiväylän varrella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Teboil huoltoasemat haluavat tarjota asiakkailleen turvallisen ajomatkan huolehtimalla sekä matkustajien että kuljetusvälineen tankkauksesta.

Kivenlahden Teboilin yhteydessä on kahvila-ravintola, mikä tarjoilee asiakkailleen maittavasti mahantäytettä aina kahvilatuotteista lounasbufeeseen. Sujahdat tähän vilkkaaseen työympäristöön mutkitta, mikäli nautit asiakaspalvelutyöstä, jossa saat loistaa omalla persoonallasi. Työnkuvasi koostuu monipuolisesti huoltamon eri tehtävistä käsittäen niin kassatyöskentelyn kuin ravintolasalissa ja huoltamon keittiössä avustamisen. Meillä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Tässä tehtävässä sinulta toivotaan ennen kaikkea joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olethan valmis tekeään vähintään muutaman vuoron viikossa, huoltoasema on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, joten nyt on oikea aika toimia ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!