Huoltamokahvilatyöntekijäksi Teboil Avialle

Teboil Avia Nuolitie
Tietoa tehtävästä

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva tekijä! Olisitko sinä etsimämme tähti Teboil Avian tiimiin?

Teboil Avia sijaitsee Helsinki – Vantaan lentokentän kupeessa. Huoltamon kahvila-ravintola tarjoilee asiakkailleen mahantäytettä aina aamiais- ja lounasbuffetista à la carte – vaihtoehtoihin. Työnkuvasi koostuu monipuolisesti eri huoltoaseman työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä ja ravintola-annoksien tarjoilusta aina keittiötyöhön saakka.

Sujahdat tähän vilkkaaseen työympäristöön muitta mutkitta, mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Teboil Aviassa saat loistaa omalla persoonallasi. Siellä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla kokoaikaisesti ainakin elokuun puoliväliin asti. Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman aukioloaikojen mukaan aikaisesta aamusta iltaan kaikille viikonpäiville. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta kulkea töihin autolla.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun huippuduuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta