(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijäksi Teboil Avialle
Teboil Avia Nuolitie

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva tekijä! Olisitko sinä etsimämme tähti Teboil Avian tiimiin?

Teboil Avia sijaitsee Helsinki – Vantaan lentokentän kupeessa. Huoltamon kahvila-ravintola tarjoilee asiakkailleen maittavasti mahantäytettä aina aamiais- ja lounasbuffetista à la carte – vaihtoehtoihin. Työtehtäväsi koostuvat ravintolan työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä ja ravintola-annoksien tarjoilusta ja valmistamisesta aurinkoisen asiakaspalvelun kera.

Sujahdat tähän vilkkaaseen työympäristöön muitta mutkitta, mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Teboil Aviassa saat loistaa omalla persoonallasi. Siellä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Työt alkavat touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla kokoaikaisesti. Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman aukioloaikojen mukaan aikaisesta aamusta iltaan kaikille viikonpäiville. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta kulkea töihin autolla.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun huippuduuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!