(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijäksi Teboil Avialle
Teboil Avia Nuolitie

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva ravintola-alan tekijä! Olisiko sinä etsimämme tähti Teboil Avian tiimiin?

Teboil Avia sijaitsee Helsinki – Vantaan lentokentän kupeessa. Huoltamon kahvila-ravintola tarjoilee asiakkailleen maittavasti mahantäytettä aina aamiais- ja lounasbuffetista à la carte – vaihtoehtoihin. Työtehtäväsi koostuvat ravintolasalin työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä ja ravintola-annoksien tarjoilusta aurinkoisen asiakaspalvelun kera.

Sujahdat tähän vilkkaaseen työympäristöön mutkitta, mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, handlaat perus tarjoiluetiketin ja nautit asiakaspalvelutyöstä, jossa saat loistaa omalla persoonallasi. Meillä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Työt alkavat toukokuussa sopimuksen mukaan ja jatkuvat syyskuun lopulle asti. Työtunteja olisi tarjolla keskimäärin 90 - 112,5h/3vko. Työ on pääosin iltapainoitteista mutta mikäli omistat auton on mahdollisuus tehdä myös aikaisia aamuvuoroja. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun huippu kesäduuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!