Huoltamokahvilatyöntekijä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

HelmiSimpukka-ravintoloista löytyy laaja skaala hyvin monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomen. Liikenneasemat ovat tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelustaan sekä viihtyisästä ilmapiiristään, jonka luovat tyytyväiset ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät.

Etsimme nyt Shell HelmiSimpukka Helsingin Etelä-Haagaan HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin!

Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, mm. kassatyötä, polttoainemyyntiä, kahvion ja myymälän tuotteiden myyntiä, annosten pöytiintarjoilua, siisteydestä huolehtimista sekä kahviotuotteiden riittävyydestä huolehtimista. Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jonka iloinen asiakaspalveluhymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja tartut reippaasti eri tehtäviin!

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme reipasta ja joustavaa työasennetta. 

Työvuorot ajoittuvat ma-su välille ja työskentely tapahtuu pääasiassa kaksivuorotyönä ilta- ja yövuoroissa. Työtunteja on tarjolla 90-112,5h / 3vkoa, käytettävyytesi mukaan. 

Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työllistyt suoraan Shell HelmiSimpukan työntekijäksi ja työn alkaessa sinut perehdytetään talon tapoihin - sinua odottaa mukavat työkaverit! Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Tässä työssä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Lisäksi saat käyttöösi Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Shell HelmiSimpukka kuuluu osaksi Restelin liikenneasemaravintolaketjua, joka tarjoaa työmahdollisuuksia kaiken tasoisille osaajille. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti ympäri maan aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495800
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki