(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haemme asiakkaallemme iloista ja reipasta

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ osa-aikatyöhön Kauhajoen ST1-huoltamokahvilaan (Seinäjoentie 113)

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18v. ikää, olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Olet myös tiimipelaaja ja pystyt työskentelemään eri vuoroissa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja kassatyöstä.

Työsuhde on osa-aikainen ja keskimääräinen työaika on 25h / 3vk. Lomakausina ja sesonkina työvuoroja on enemmän kuin muina aikoina. Asema on avoinna normaalisti arkisin klo 5-24, la 7-24 ja su 8-24. Halutessasi voit tehdä vuoroja myös muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työsuhde on määräaikainen 8/2021 asti. Työ soveltuu hyvin osa-aikaisena myös opiskelijalle. Työvuoroissa työskennellään yksin osan vuoroa perehdytyksen jälkeen.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 11.8.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.