Huoltamokahvilatyöntekijä
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään?

Tule huoltamokahvilatyöntekijäksi Naantaliin!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Etsimme työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2020-31.8.2021. Tarjolla on määräaikainen työsuhde, jossa töitä on 90/3vko. Tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen. Naantalin ST1 on auki maanantaista perjantaihin klo 5-22, lauantaisin klo 6-22 ja sunnuntaisin klo 7-22. Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä vuorot sijoittuvat vaihtelevasti eri aikoihin klo 5-22 välille.

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Aikaisempi keittiökokemus katsotaan eduksesi, kassatyöskentelyn lisäksi työtehtäviin kuuluu vitriiniituotteiden valmistus, lounasbuffetin valmistelua sekä ruoka-annosten valmistusta.

Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi? Hae heti mukaan, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet! Barona toimii rekrytointikumppanina.

Restel Oy on Suomalainen johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374369
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Naantali, Turku