(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Nautitko monipuolisesta työstä? Haluatko oppia käyttämään kassakonetta ja saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelusta?

Miltäpä kuulostasi mahdollisuus, jos yhtäkkiä saisitkin roppakaupalla kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin hommista? Eikö olisikin loistavaa, jos ansioluettelossasi olisi liuta monipuolista osaamista? On nimittäin olemassa duuni, jossa työntekijän osaamistankki laitetaan aivan piripintaan. Tässä työssä voit työllistyä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentely asemalla sopii loistavasti myös opiskelijalle, sillä työvuoroja voi tehdä todella joustavasti.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Shell Helmisimpukka Lapualle reippaita ja iloisia huoltamokahvilatyöntekijöitä. Voit olla jo alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva. Tartu siis loistotilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen!

Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat hymyn mielelläsi myös asiakkaisiin.Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä on plussaa, mutta tärkeintä on rautainen asenne työntekoon. Perehdytämme työhön.

Edellytämme sinulta:

• hygieniapassin ja ajan tasalla olevan salmonellatodistuksen (ohjeistamme tarvittaessa näiden hankintaan)

• joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja motivoituneisuutta

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

• alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Mikäli kiinnostuit, lähetätähän hakemuksesi meille heti! Paikat täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä