(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Yötyöhön, Shell Ylämylly, Liperi
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Hei yökyöpeli!! Onko yö sinulle mieluisinta työskentelyaikaa ja olet virkeimmilläsi ja tehokkaimmillasi yön pimeinä tunteina? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme Shell –ketjun uusin helmi!

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka etsii yötyöhön huoltamokahvilatyöntekijää kesäksi.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää! Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen ja postitoimintojen huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi osallistut myös kahvilatilojen puhtaanapitoon ja tiskaamiseen.

Ylämyllyn HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden. Nyt etsimme työntekijää yötyöhön kesän ajalle, pääasiassa kesä-heinäkuuksi, mutta pääsisit aloittamaan perehdytyksen ja vuorot jo kevään aikana. Saattaa myös olla, että työvuorot jatkuisivat myös vielä elokuussa. Pääpaino työvuoroissa on klo 22-07, mutta välillä voi olla alkuyön vuoroja klo 18-03. Työ on kesätyö ja tunteja sinulle kertyy vähintään 75h/3vkoa.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella vuorokauden ajasta riippumatta. Nautit aseman vilkkaasta työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi. Yövuoroissa työskennellään myös yksin, joten kokemus yksin työskentelystä on eduksi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, sekä aiempi usean vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta postitoiminnoista ja/tai Veikkauksen toiminnoista, se katsotaan eduksesi. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi, jonka voit lähettää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytointikumppanina.

Lisätietoja saat Baronan toimistoltamme Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848 tai Shell HelmiSimpukan Yksikönpäälliköltä, Laura Viiliäiseltä p.0503407511.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä : https://restel.fi/restel-tyopaikat/