(Poistunut julkaisusta)

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijää. Shell asemat Kivihaka ja Pitkäkatu  tarjoavat polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konseptissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikkasi on ensisijaisesti Shell Kivihaka n. 30-40h/3 vkoa,  mahdollisuus on  tehdä vuoroja myös Shell Pitkäkadulla. Työ soveltuu myös osa-aikaisena opiskelijalle.

Hae tehtävää viimeistään 15.10.2019 mennessä sähköpostitse: mari.alahuhtala@manpowergroup.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.