(Poistunut julkaisusta)

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijää. Shell Pitkäkatu tarjoaa polttoaineen lisäksi ravintola-, veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konseptissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin.  Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikkasi on ensisijaisesti Shell Pitkäkatu, joka on avoinna 24h / 7  mutta mahdollisuus myös tehdä vuoroja muillakin asemilla.  Työvuoroja on tarjolla ma-su, kaikkina vuorokaudenaikoina, myös öisin.  Pystymme tarjoaamaan työtä enemmän kesällä ja  muina lomakausina;  syksyllä voit jatkaa vaikkapa opiskelujen ohessa. 

Hae tehtävää pikaisesti rekisteroimällä cv:si  www.manpower.fi – sivuilla  ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.