(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Tampereen alueen Shell asemat
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Oletko aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä Shell HelmiSimpukan uusin helmi?
Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ.

Etsimme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakasyrityksessämme Tampereella, Parkanossa, Ruutanassa tai Ylöjärvellä.

Mitä pääset Shell HelmiSimpukoissa tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka on auki kukonlaulusta iltamyöhään, joten töitä tehdään vuoroissa aseman aukioloaikojen mukaisesti.

Kuka Shell HelmiSimpukassa pärjää?

Hakijan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan arvostetaan suuresti. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi aikaisempi asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen luetaan ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Shell Helmisimpikassa pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, sinut kyllä koulutetaan tehtävään.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä Shell HelmiSimpukka tarjoaa sinulle?

Sinulle tarjotaan haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Shell HelmiSimpukassa jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Täältä saat myös mahtavat valmiudet työelämään!

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäinen
Eduksi luettavat asiat: Veikkaus-osaaminen