(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Ylämylly, Liperi
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa, jossa on mahdollisuus haastaa itsensä? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme Shell –ketjun uusin helmi!

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka etsii kahta huoltamokahvilatyöntekijää keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää! Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen ja postitoimintojen huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi osallistut myös kahvilatilojen puhtaanapitoon, tiskaamiseen ja vitriinituotteiden valmistukseen.

Ylämyllyn HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden. Nyt etsimme kahta työntekijää vuorotyöhön, jossa töitä tehdään pääasiassa ajalla klo 6.00-24.00., painottuen myöhäisiltojen työvuorihin. Toisella työntekijällä töitä olisi n. 30h/3vkoa ja toinen työntekijä tulisi tuuraamaan mm.vakityöntekijöiden vapaapäiviä sekä sairaslomia.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi toivomme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta postitoiminnoista ja/tai Veikkauksen toiminnoista, se katsotaan eduksesi. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia.

Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä opastamme sinut tehtävään. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi, jonka voit lähettää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Barona toimii rekrytointikumppanina.

Lisätietoja saat Baronan toimistoltamme Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848 tai Shell HelmiSimpukan Yksikönpäälliköltä, Laura Viiliäiseltä 050 340 7511 tai laura.viiliainen@restel.fi.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/