Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Parkano
Restel Liikenneasemat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme pidempiaikaisia huoltamokahvilatyöntekijöitä Parkanon Shell Helmisimpukka-asemalle keikkasopimuksella.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet niin Restelin ja kuin Baronan kautta.

Keikkasopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Töitä tulet tekemään Restel Liikenneasemat Oy:n operoimilla Shell Helmisimpukka Parkanon asemalla. Sinut perehdytetään tehtäviin Shell Helmisimpukka asemalla ja tulet tekemään vuoroja sinun aikatauluusi sopivalla tavalla.

Parkanon Shell Helmisimpukka-asema on auki ympäri vuorokauden, mutta voit tehdä vuoroja myös 2-vuorotyönä klo 6-22 välillä. Oma auto on plussaa, jotta pääset hyvin kulkemaan.

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Täytäthän sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta, kiitos.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494362
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (linda.kallioinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 04578818774
  • Sijainti: Parkano, Karvia, Kankaanpää, Hämeenkyrö, Jämijärvi