Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Napapiiri, Erottaja ja Teollisuustie sekä St1 Saarenkylä, Rovaniemi
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell Rovaniemi Napapiirin, Erottajan ja Teollisuustien sekä St1 Saarenkylän etsimämme uusi

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myynti- ja kassatyön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen sekä palvelumestarin tuurauksien hoitaminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä huolehtimalla aseman siisteydestä.

Etsimme nyt reippaita uusia huoltamokahvilatyöntekijöitä tekemään säännöllisesti keikkatöitä jokaiseen neljään Rovaniemen yksikköön. Työvuoroja kertyy aina kolmiviikkoisjaksojen aikana vähintään 7 työvuoroa eli keikkaa on tiedossa säännöllisesti. Monipuolisuutta työhön tuo, kun pääset työskentelemään vaihtelevasti jokaisella asemalla, mikä lisää entisestään työkokemustasi!

Shell Rovaniemi Erottaja ja Napapiiri ovat auki ympäri vuorokauden, joten töitä tehdään aseman aukioloaikojen mukaisesti. Työ on siis kolmivuorotyötä. Shell Rovaniemi Teollisuustie ja St1 Saarenkylä sisältää kaksivuorotyötä. Kerrothan hakemuksessasi, millaisia työvuoroja olisit valmis tekemään.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa, mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava. Palkkaus on Maravan työehtosopimuksen mukaan. Työvuoroja sinulle kertyy vähintään 7vuoroa/3vko.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. _

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385781
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.siltala (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358504474677
  • Sijainti: Rovaniemi