(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Lievestuore
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen iltavirkku, joka nauttii intensiivisestä työtahdista monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri?

Mikäli vastasit kysymyksiimme KYLLÄ!, saatat olla etsimämme Shell –ketjun uusin helmi!

Lievestuoreen Shell HelmiSimpukka etsii huoltamokahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää! Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen ja postitoimintojen huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi osallistut myös vitriinituotteiden valmistukseen, kahvilatilojen puhtaanapitoon ja tiskaamiseen.

Lievestuoreen HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden. Nyt etsimme työntekijää vuorotyöhön, jossa työvuoroja tehdään 5-24. Työsuhde on määräaikainen voimassa syyskuun 2020 loppuun ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 63h/3vko:ssa, kesällä työtunteja on enemmänkin. Työ alkaa mahdollisimman pian: toivomme, että sinusta tulisi pikaisesti uusi jäsen mahtavaan tiimiimme.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi. Sinulta löytyy tiimityöhenkeä mutta myös kykyä työskennellä itsenäisesti: osassa yön työvuoroista ollaan yksin.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi toivomme aiempaa useamman vuoden työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta postitoiminnoista ja/tai Veikkauksen toiminnoista, se katsotaan eduksesi. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia.

Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi, jonka voit täyttää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytointikumppanina.

Lisätietoja saat Baronan toimistoltamme Heidi Nygårdilta, p. 050 3717307 (arkisin klo 9-15) tai yksikön päällikkö Riku Kaikkonen 040 528 9490 (arkisin 8-16)

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/.