(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Laitila
Restel Liikenneasemat

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme nyt ruuanlaittotaitoista huoltamokahvilatyöntekijää Laitilan Shell Helmisimpukkaan vakituiseen työsuhteeseen.

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Työtehtäväsi on pääsääntöisesti toimia kassalla ja salin puolella. Pääset myös tuuraamaan kokkeja heidän vapaapäivinään ja loma-aikoina. Arvostamme tehtävässä kokin koulutusta.

Työ on vakituinen ja töitä on tarjolla keskimäärin 90h / 3vko, vaihtelevin työajoin. Työvuorot sijoittuvat niin aamuun, iltaan kuin yöhönkin. Työsopimus solmitaan Restelin kanssa. Työt alkavat viimeistään joulukuun alussa. Hakijassamme arvostamme hyvää asennetta oppimista kohtaan. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä - perehdytämme sinut tehtävään!

Käynnistä moottorisi jos:

  • Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista
  • Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat monipuolista kokemusta

Laita vaihde silmään jos:

  • Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet omalla persoonallasi
  • Kaahailet kiireessä hymy huulilla ilman road ragea
  • Sinusta näkyy tekemisen meininki
  • Sinulla on kokin tutkinto

Laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Meiju Ilander toimistoiaikoina numerosta 050 5056687.