(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Konala, Helsinki
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään?

Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Konalan huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Konalan Shell HelmiSimpukka on aamuvarhaisesta puolille öin, joten työnluonne on kaksivuorotyö, jossa vuorot sijoittuvat klo 04.30 ja 00.15 välille. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, keskimääräisen sopimustuntimääräsi ollessa vähintään 63h/3vko ja tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen. Sinulla on mahdollisuus myös täysiin tunteihin 112,5h/3vko, mikäli pystyt joustavasti tekemään vuoroja myös Shell Vallikallion ja Etelä-Haagan asemilla.

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Barona toimii rekrytointikumppanina

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä