(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell HelmiSimpukka
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Muurameen etsimämme

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ


Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. peräkärryn vuokraus sekä Postin ja Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka Muurame on auki kukonlaulusta iltamyöhään ja töitä tehdään kahdessa vuorossa aseman aukioloaikojen mukaisesti.Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi hallitset myös keittiötyöskentelyn ja kykenet loihtimaan asiakkaille maistuvia annoksia aseman monipuoliselta listalta. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin siis aikaisempaa keittiökokemusta. Lisäksi arvostamme kaupallista tai ravintola-alan kokemusta.Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus alkaen mahdollisimman pian. Tunteja sinulle kertyy minimissään 90h/3vk.Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 22.4. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuoropäällikkö Suvi Pylkkänen sähköpostitse osoitteesta suvi.pylkkanen@restel.fi.