(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Ylöjärvi
Shell HelmiSimpukka Ylöjärvi

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä Shell HelmiSimpukan uusin helmi?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Ylöjärvelle etsimämme
HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ

Etsimme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakasyritykseemme Ylöjärvelle. Haemme 4 kpl työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

Mitä pääset Shell HelmiSimpukoissa tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka Ylöjärvi on auki 06:00-22:00, joten töitä tehdään vuoroissa aseman aukioloaikojen mukaisesti.

Kuka Shell HelmiSimpukassa pärjää?

Hakijan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan arvostetaan suuresti. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi aikaisempi asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen luetaan ehdottomasti eduksesi.

Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Shell Helmisimpukassa pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, sinut kyllä koulutetaan tehtävään.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä Shell HelmiSimpukka tarjoaa sinulle?

Sinulle tarjotaan haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Shell HelmiSimpukassa jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Täältä saat myös mahtavat valmiudet työelämään!

Työskentelyn voit aloittaa sopimuksen mukaan touko / kesäkuussa ja jatkuen elokuun lopulle / syyskuuhun mahdollisuuksiesi mukaan. Tämä paikka mahdollistaa myös pidempi aikaisen työllistymisen. Määräaikainen sopimus keskimäärin 60h/3vk.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä .

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel