(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka, Siilinjärvi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi?
Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla SHELL HELMISIMPUKKA SIILINJÄRVEN etsimä
HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen ja Postin palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

SIILINJÄRVEN SHELL HELMISIMPUKKA on auki ympäri vuorokauden ja tässä vaiheessa haemme vahvistusta ilta- ja yövuoroihin.

Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Kokemuksen ilta- ja yötyöstä laskemme suureksi eduksi.

Tässä työssä asenne ja halu oppi ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää elokuun loppuun asti. Tunteja sinulle kertyy minimissään 63h/3vk. Huomioimme myös hakijat, jotka voivat aloittaa työskentelyn myöhemmin, esimerkiksi loppukeväästä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 21.1.2019 . Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Opteam toimii Restelin rekrytointikumppanina.

LAITA HAKEMUSTA TULEMAAN ROHKEASTI!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siilinjärven yksikönpäällikkö Riitta Vepsäläinen 040 8427507 ja klo 9:00-15:00 välisenä aikana.

Edellytykset työnsaannille: Yövuoro
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Huoltamotyöntekijä