(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell HelmiSimpukka Ruutana
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä ketjumme uusin helmi?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Ruutanaan etsimämme

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄMitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa kuin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä. Tehtäväsi painottuessa vahvasti Helmen keittiön puolelle, pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä mm. valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka Ruutana on auki kukonlaulusta iltahämärään, joten työ on kaksivuorotyötä.Kuka meillä pärjää?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Parhaat ammatilliset valmiudet tehtävään antaa aiempi kokemus keittiötyöskentelystä ja ruuanvalmistuksesta sekä kaupallisen tai ravintola-alan koulutus. Aikaisemman asiakaspalvelukokemuksen katsomme ehdottomasti eduksesi. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, tässä työssä asenne ratkaisee!Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus elokuun 2019 loppuun ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin vähintään 90h/3vk. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään huhti-toukokuussa.Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 4.3. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön vuoropäällikkö Virpi Mannila-Laaka numerosta 040 163 9196. Tiedusteluajat arkisin klo 9-15.