(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Helmisimpukka Iittala
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Iittala huoltoasemalle.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita.

Iittalan Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, mutta työskentelysi tapahtuu 7-22 välisenä aikana.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, keskimääräisen sopimustuntimääräsi ollessa vähintään 75h/3vko ja tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen

Kenelle työ sopii?

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa, mutta erittäin antoisaa työtä . Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.