(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Hervanta
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Onko sinulla kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme Shell - ketjun uusin helmi!

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella vitriinituotteiden valmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen.

Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka Hervanta on auki lähes kellon ympäri, joten työ sisältää myös yötyöskentelyä. Tästä johtuen tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Millainen duunari meillä pärjää?

Tehtävät ovat monipuolisia, emmekä oleta sinun osaavan kaikkea jo valmiiksi. Odotamme sinulta ainoastaan halua ja kykyä oppia, sillä meiltä kyllä löytyy halua ja kykyä opettaa. Avoin ja joustava asenne työtehtäviä kohtaan sekä hyvä paineensietokyky ovat hyvän huoltamokahvilatyöntekijän tunnuspiirteitä, huumoria ja hyvää fiilistä unohtamatta.

Aseman palveluihin kuuluu mm. peräkärryn vuokraus, Veikkaus ja Toto sekä Vitriinituotteet ja lounas, joten aiempi kokemus näiden palvelujen parissa työskentelystä tai huoltoasemalla ahkeroinnista luetaan ehdottomasti eduksesi.

Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Mikäli koet tehtävän omaksesi, näytä potentiaalisi meille hakemuksessasi ja kutsumme sinut käymään haastattelun merkeissä.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tulet työllistymään Restellin kirjoille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, tunteja sinulle kertyy minimissään 63h/3vk. Aloittaa pääset sopimuksen mukaan, toivottavasti pikaisesti.

Shell HelmiSimpukka Hervanta on avoinna viikon jokaisena päivänä, joten töitä tehdään vuoroissa aseman aukioloaikojen mukaisesti akselilla 04:30 - 00:15.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.